Vaša verzija brousera je stara! Molimo vas da skinete noviju verziju Internet Explorera ili koristite neki od novijih brousera kao što su FireFox, Chrome ili Opera

Provera raspolozivosti i online rezervacije

Promeni / Otkaži rezervaciju »


24. maja 2016.

Već decenijama unazad, maj i jun, meseci su tradicionalnih proslava i obeležavanja velikih i malih matura. Jedna od najčešćih i najomiljenijih destinacija svršenih osnovaca i srednjoškolaca, kao i njihovih profesora, bio je i ostao Hotel Park.

Luksuzna i prestižna Bal sala, diskoteka „Dandy“ i ostali sadržaji naše kuće i ove godine stoje na raspolaganju razdraganoj mladosti. Čast nam je da ponovo ugostimo maturante iz Novog Sada i okoline, sa željom da im poslednji dan škole koji će provesti u našem hotelu,  ostane u najlepšem sećanju.

 

Maturske večeri počinju u četvrtak, 26.05.2016. , a naši prvi gosti će biti učenici i profesori novosadske gomnazije „Jovan Jovanović-Zmaj“  i svršeni osmaci iz OŠ „Duško Radović“. Petak je rezervisan za Srednju saobraćajnu školu „Pinki“ i OŠ „Sonja Marinković“, a nedelja za Srednju poljoprivrednu školu iz Futoga.